کدام خوراکی ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟ به گزارش سیبکس، برپایه اعلام مرکز آمار ایران، در تیرماه سال جاری نان و غلات با ۱۶.۶ درصد، روغن ها و چربی ها با ۷.۳ درصد و گوشت قرمز و گوشت ماکیان با ۵.۸ درصد بیشترین افزایش قیمت را داشتند. به گزارش سیبکس به نقل از خبرگزاری مشرق، مرکز آمار ایران شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور بر حسب بخش های اصلی و برخی گروه ها و طبقات کالایی تیرماه سال جاری را اعلام نموده که برپایه آن نرخ تورم خوراکی ها و آشامیدنی ها به شکل کلی به ۵.۱ درصد رسیده است. بر اساس داده های انتشار یافته، نان و غلات بیشترین افزایش قیمت را داشته اند؛ به صورتی که تورم ماهانه آنها به ۱۶.۶ درصد رسیده است. همچنین روغن ها و چربی ها (۷.۳ درصد)، گوشت قرمز و گوشت ماکیان (۵.۸ درصد)، نوشیدنی های غیر الکلی (۵.۷ درصد) و گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آنها (۵.۵ درصد) افزایش قیمت داشته است. ژ پس از آن دخانیات (۶.۳ درصد) و آب، برق و سوخت ( ۴.۹ درصد) در تیرماه افزایش قیمت داشته اند. در مقابل، بررسی داده ها نشان داده است کمترین افزایش قیمت در ارتباط با سه گروه قند، شکر و شیرینی ها (۴.۵- درصد)، میوه و خشکبار (۲.۸- درصد) و آموزش (۱.۶ درصد) است.