Sibex سیبکس

کدام خوراکی ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟

کدام خوراکی ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟ به گزارش سیبکس، برپایه اعلام مرکز آمار ایران، در تیرماه سال جاری نان و غلات با ۱۶.۶ درصد، روغن ها و چربی ها با ۷.۳ درصد و گوشت قرمز و گوشت ماکیان با ۵.۸ درصد بیشترین افزایش قیمت را داشتند.



به گزارش سیبکس به نقل از خبرگزاری مشرق

، مرکز آمار ایران شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور بر حسب بخش های اصلی و برخی گروه ها و طبقات کالایی تیرماه سال جاری را اعلام نموده که برپایه آن نرخ تورم خوراکی ها و آشامیدنی ها به شکل کلی به ۵.۱ درصد رسیده است.
بر اساس داده های انتشار یافته، نان و غلات بیشترین افزایش قیمت را داشته اند؛ به صورتی که تورم ماهانه آنها به ۱۶.۶ درصد رسیده است.
همچنین روغن ها و چربی ها (۷.۳ درصد)، گوشت قرمز و گوشت ماکیان (۵.۸ درصد)، نوشیدنی های غیر الکلی (۵.۷ درصد) و گوشت قرمز، سفید و فرآورده های آنها (۵.۵ درصد) افزایش قیمت داشته است. ژ
پس از آن دخانیات (۶.۳ درصد) و آب، برق و سوخت ( ۴.۹ درصد) در تیرماه افزایش قیمت داشته اند.



در مقابل، بررسی داده ها نشان داده است کمترین افزایش قیمت در ارتباط با سه گروه قند، شکر و شیرینی ها (۴.۵- درصد)، میوه و خشکبار (۲.۸- درصد) و آموزش (۱.۶ درصد) است.



منبع:

1404/05/07
17:16:44
5.0 / 5
22
تگهای خبر: خدمات , كالا
این مطلب سیبکس را پسندیدید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
سیبکس - SibeX

سیبكس

فناوری و محصولات اپل

sibex.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سیبكس محفوظ است : 1396-1404
سیبکس، دنیای اپل در دستان شما - سیبکس، انتخاب هوشمندانه ترین ها