Sibex سیبکس

تغذیه سگ ها با گوشت خام عامل سرایت باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک به انسان

تغذیه سگ ها با گوشت خام عامل سرایت باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک به انسان به گزارش سیبکس، دانشمندان می گویند تغذیه سگ ها با گوشت خام می تواند سبب گسترش باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک نظیر باکتری ای کولی(E. coli) به انسان شود.


به گزارش سیبکس به نقل از ایسنا و به نقل از نیو اطلس، یک مطالعه جدید نشان داده است که تغذیه سگ ها با گوشت نپخته خطر دفع باکتری ای. کولی را که به آنتی بیوتیک های پرکاربرد مقاوم است، بالا می برد و در نتیجه احتمال انتقال باکتری به صاحبان سگ ها و سایر افراد و ایجاد عفونت هایی را که درمان آنها دشوار است، بالا می برد.
علت اصلی ایجاد مقاومت آنتی بیوتیکی، مصرف بیش از اندازه آنتی بیوتیک است. هرچه بیشتر از آنتی بیوتیک ها استفاده نماییم، باکتری ها فرصت های بیشتری برای مقاوم شدن به آنها دارند.
فلوروکینولون ها دسته ای از آنتی بیوتیک های طیف وسیع هستند که هم در پزشکی انسانی و هم در دامپزشکی استفاده می شوند. با این وجود، استفاده گسترده از آنها نرخ مقاومت آنتی بیوتیکی را افزایش داده و تلاش هایی را برای کاهش استفاده از فلوروکینولون ها در خیلی از تنظیمات انجام داده است.
حالا یک مطالعه جدید توسط پژوهشگران دانشگاه بریستول در بریتانیا نشان داده است که غذا دادن به سگ ها با گوشت خام و پخته نشده خطر دفع باکتری ای. کولی را که به سیپروفلوکساسین، یک آنتی بیوتیک پرکاربرد فلوروکینولون مقاوم است، بالا می برد.
جردن سیلی نویسنده اصلی این مطالعه اظهار داشت: هدف ما تمرکز بر غذای خام سگ نبود، بلکه بررسی این مورد بود که چه چیزی سبب می شود سگ ها احتمال بیشتری برای دفع باکتری ای. کولی در مدفوع خود داشته باشند. مطالعه ما ارتباط بسیار قوی بین دفع باکتری ای. کولی مقاوم به سیپروفلوکساسین و تغذیه سگ ها با رژیم غذایی خام یافت.
باکتری ای. کولی در روده انسان ها و حیوانات یافت می شود و معمولا به علت بهداشت نامناسب یا دست زدن به مواد غذایی آلوده به مواد مدفوع همچون گوشت نپخته می تواند بین آنها منتقل شود.
این باکتری می تواند سبب اسهال و مسمومیت غذایی یا بیماری های جدی تری مانند عفونت ادراری و جریان خون در انسان شود و سال ها بدون ایجاد عفونت در روده بنشیند.
محققان ۶۰۰ سگ بالغ سالم را به خدمت گرفتند و نمونه مدفوع آنها را جمع آوری کردند. هر نمونه جهت بررسی این که آیا ای. کولی موجود به سیپروفلوکساسین مقاوم است یا خیر، آزمایش شد.
علاوه بر این، صاحبان سگ ها یک نظرسنجی را تکمیل کردند که جزئیاتی در مورد سگ هایشان، رژیم غذایی آنها، محیط هایی که سگ ها در آن راه می رفتند و این که آیا این سگ ها با آنتی بیوتیک درمان شده اند، عرضه می داد.
باکتری ای. کولی مقاوم به سیپروفلوکساسین در مدفوع ۷.۳ درصد از سگ های روستایی و ۱۱.۸ درصد از سگ های شهری مشاهده شد. تحلیل و بررسی نمونه های این سگ ها نشان داد که تغذیه آنها با گوشت نپخته بشدت با دفع باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک مرتبط می باشد که به قول محققان می تواند بعنوان یک حلقه انتقال برای ورود باکتری ای. کولی مقاوم، به خانه باشد.
متیو آویسون، نویسنده مسئول این مطالعه اظهار داشت: گوشت خام – چه برای مصرف انسان و پخته شدن در نظر گرفته شود و چه بعنوان غذای خام سگ فروخته شود – احتمالا به باکتری ای. کولی مقاوم به آنتی بیوتیک آلوده است.
وی ادامه داد: آشپزی، باکتری ها را از بین می برد و رعایت بهداشت دست ها خطر بلعیده شدن و ورود این باکتری ها به روده های فرد را می کاهد.
محققان می گویند این فقط مدفوع سگ نیست که خطر ایجاد می کند، بلکه استفاده از گوشت خام هنگام تهیه غذای حیوان خانگی هم خطر آفرین است.
آویسون می گوید: غذا دادن به سگ با گوشت خام به این مفهوم است که فرد باید گوشت خام را کنترل کند و تحقیقات ما روشن کرده است که تغذیه خام همینطور به این مفهوم است که صاحبان حیوانات خانگی احتمالا با حیوان خانگی که ای. کولی دفع می کنند، تعامل دارند.
پژوهشگران برای پیشگیری از آلودگی به باکتری پیشنهاداتی را عرضه کرده اند.
سیلی می گوید: اقدامات فردی برای کاهش خطر دفع باکتری های مقاوم توسط سگ ها شامل تغییر رژیم غذایی غیرخام یا تهیه گوشت خام باکیفیت خوب قابل پخت و سپس پختن آن است.
وی ادامه داد: بیشتر غذاهای خامی که برای مصرف سگ ها فروخته می شوند، کیفیت خوبی برای پختن ندارند و در صورت پخته شدن می توانند خطرات جدی برای سلامتی سگ ها ایجاد کنند.
این مطابق با سیاست انجمن پزشکی دامپزشکی آمریکا(AVMA) است که تغذیه سگ ها و گربه ها را با هر گونه پروتئین حیوانی که ابتدا تحت فرایند حذف عوامل بیماری زا قرار نگرفته است، منع می کند، چونکه خطر بیماری برای گربه ها و سگ ها هم مانند انسان ها وجود دارد.
در تعیین این که آیا حیوان خانگی خویش را با گوشت خام تغذیه کنید، مهم می باشد که منبع آنرا در نظر بگیرید. کشتارگاه ها حیوانات را برای گوشت با درجه کیفیت مناسب برای خوراک انسانی ذبح می کنند، در حالیکه قصابی های مخصوص تغذیه حیوانات خانگی، گوشت هایی تولید می کنند که امکان دارد از حیوانات مرده، بیمار، درحال مرگ یا از کار افتاده باشد.
آویسون می گوید: بعنوان بخشی از پاسخ ما به بحران درحال ظهور مقاومت آنتی بیوتیکی، باید انگیزه بیشتری به شرکت هایی داده شود که به صنعت غذای خام سگ می پیوندند تا گوشت را با سیاست های مصرف آنتی بیوتیک مناسب تهیه کنند و آنرا برای باکتری های مقاوم پیش از فروش آزمایش نمایند.
وی ادامه داد: باید محدودیت های سختگیرانه تری برای تعداد باکتری های مجاز در گوشتی که به صورت نپخته به فروش می رسد نسبت به گوشتی که برای پختن پیش از خوردن فروخته می شود، تعیین کرد.
این مطالعه در مجله One Health انتشار یافته است.




منبع:

1402/09/02
10:38:08
5.0 / 5
264
تگهای خبر: آمریكا , صنعت , كاربر , كیفیت
این مطلب سیبکس را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
سیبکس - SibeX

سیبكس

فناوری و محصولات اپل

sibex.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سیبكس محفوظ است